top of page

Terugblik op 2023 - Op naar 2024

Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar waarin BLOKJE op pad ging en waar nieuw materiaal het levenslicht zag.


We zijn dankbaar voor de vele fijne en positieve reacties op ons werkmateriaal en genoten van jullie aanwezigheid op onze vormingen.


Ook volgend jaar willen we er opnieuw voluit voor gaan en Blokjes Prikkelraam aanbieden, voor de verschillende werkdomeinen waarin het gebruikt kan worden. Want dat is nu juist de kracht van Blokjes Prikkelraam! Het is een universeel en herkenbaar beeld dat inzetbaar is voor heel uiteenlopende thema's.


In 2024 komt er een nieuwe tool en verdwijnen het Prikkelraam Large, Medium en Small uit ons gamma. Maar geen paniek! De super handige tool, Prikkelraam Light, blijft in ons assortiment en Prikkelraam On The Go komt er bij. Zoals de naam al doet vermoeden is het een super praktische tool om mee op pad te gaan. Het is licht, heeft een handvat en is heel flexibel inzetbaar.


In 2024 komen we opnieuw graag langs bij jullie voorziening, school of dienst om ons Prikkelraam voor te stellen of vormingen op maat te geven.

Op donderdag 18 jan, van 09:30 tot 11:30 in Alethiea Torhout, kan je ook terecht op onze vorming over emotieregulatie bij kinderen en jongeren. Ontdek tijdens deze vorming hoe kinderen en jongeren kunnen leren om hun gevoelens beter te begrijpen en te leren reguleren. Na de vorming is er tijd voor een drankje en een babbel. Inschrijven kan via de website onder het luikje vorming.


We blijven met veel liefde op pad gaan want om kinderen te helpen bij emotieregulatie hebben we volwassen nodig die weten hoe ze een antwoord kunnen bieden aan ontregeling bij kinderen en jongeren.


We hopen dan ook dat we in 2024 veel boeiende ontmoetingen mogen hebben op onze reis. Tot dan!


Tinne en Marieke

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page